Leefruimtes voor elk moment

Rodge realiseert geïsoleerde leefruimtes om comfortabel in te wonen of werken. En dat allemaal in uw eigen tuin. Of het nu gaat om een gastenverblijf, tuinkantoor of tuinkamer, de kwaliteit en uw persoonlijke wensen staan bij ons altijd op de eerste plaats. Wij willen u elk seizoen laten genieten van uw eigen Rodge.

Frank de Reus

Frank de Reus - Specialist in leefruimtes

Rodge is een bedrijf van Frank de Reus. Een telg uit een ambachtelijke timmermansfamilie. Het bedrijf is gelegen in het Gelderse Kootwijkerbroek en hier staat ook de werkplaats. Rodge voorziet in leefruimte door heel Nederland.

Frank is een echte vakman met een liefde voor hout, buitenleven en een unieke manier van bouwen.
"We maken elk type leefruimte tot een klantspecifiek product."

We hebben in de afgelopen jaren al veel tuinkamers, ateliers en tuinkantoren voor onze klanten mogen realiseren. Vaak volledig op maat gemaakt, maar steeds vaker krijgen we de vraag of we ook standaard modellen bouwen. Vanuit beide vertrekpunten helpen we u verder opweg naar uw eigen leefruimte. Een echte Rodge.

 

Rodge plaatsen

Werkwijze

Een Rodge realiseren begint met de zorg voor een goede voorbereiding. Nadat we samen uw wensen door middel van een ontwerp en offerte in kaart hebben gebracht, vervolgen we met een planning die we in overleg met u vastzetten. En dan begint het bouwen pas echt...

Lees meer over onze werkwijze


Rodge

Puur vakmanschap

Rodge realiseert tuinkantoren, tuinkamers en gastenverblijven. Compleet voorzien van isolatie, een ruimte om vier seizoenen lang te benutten. Met passie en vakmanschap gaat we voor een schitterend eindresultaat waar u als gebruiker elke dag weer van geniet.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord