Rodge Andorra

Offerte & tekening

Bij Rodge komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: wij zorgen voor een 3D weergave van het te verwachten resultaat, zodat u goed op de hoogte bent van hetgeen we willen realiseren. Vervolgens voorzien we u van een passende offerte welke we persoonlijk met u bespreken.


Fundatie

Fundering maken op locatie

Wanneer de klant akkoord is met de offerte en het te verwachten eindresultaat maken we op locatie eerst de fundering klaar. Door de fundering tijdig gereed te maken heeft het materiaal de tijd om uit te harden, zodat een kwalitatief optimale fundering ontstaat.

Werkplaats voorbereiding

Voorbereiding constructie in werkplaats

Om uw tuinkamer, gastenverblijf of tuinkantoor ter plaatse zo snel mogelijk te kunnen realiseren, wordt door ons zoveel mogelijk werk in de werkplaats voorbereid. Voor ons werkt dit prettig omdat we op locatie vlot door kunnen werken. Ook voor u als klant is het bijzonder prettig, omdat u zo weinig mogelijk overlast ondervindt tijdens het bouwproces.


Opbouw op locatie

Opbouw op locatie

Uw Rodge wordt op locatie door ons opgebouwd. Daarbij verzorgen wij niet alleen de opbouw, maar kunnen wij u ook in de afwerking volledig ontzorgen. Denk aan het realiseren van elektra, het aanleggen van straatwerk en realiseren van de binnenafwerking. Wij werken daarvoor geregeld samen met Veluwse vakmensen die bekend staan om hun goede arbeidsethos. Het project wordt door ons keurig en opgeruimd afgeleverd!

Rodge

Puur vakmanschap

Rodge realiseert tuinkantoren, tuinkamers en gastenverblijven. Compleet voorzien van isolatie, een ruimte om vier seizoenen lang te benutten. Met passie en vakmanschap gaat we voor een schitterend eindresultaat waar u als gebruiker elke dag weer van geniet.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord